DoTERRA illoolajok

Az augusztus sztárja: DoTERRA Copaiba illóolaj

2018. augusztus 26. 10:40 - Mydoterra illoolaj

A copaiba esszenciális olaj a copaiba fa gyantájából származik. A copaiba fa több, mint 30méter magasra is megnő a trópusi dél-amerikában. A copaiba olaj egyik legkorábbi ismert felhasználási módja a fertőtlenítés volt, hiszen egyes vegyi anyagai erős anti-mikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek, így megöli a baktériumokat, csírákat és gombákat, de emellett más olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, ami miatt méltán lesz augusztus egyik kedvenc DoTERRA olaja!

letoltes_1.jpg

A Copaiba olajat manapság már széles körben használják kozmetikai termékekben, szappanokban, krémekben, testápolókban, sőt parfümökben is. Nem csoda, hiszen különleges, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt a 16. század óta használják a tradicionális gyógyításban is Brazíliában. Mint a feketebors esszenciális olaj, a Copaiba is segíthet megnyugtatni az ideges érzéseket, bőrön alkalmazva pedig tiszta, sima, selymes bőrt eredményez. Belsőleg alkalmazva is hasonlóan hatékony, ugyanis nemcsak támogatja a szív- és érrendszert, valamint az immunrendszert, de segíti az emésztő rendszer megfelelő működését, sőt, az idegrendszer és légzőrendszer egészségét is képes elősegíteni.

S ha mindez még nem lenne elég, erőteljes antioxidáns, ami támogatja az immunrendszer megfelelő működését!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7414203155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása