DoTERRA illoolajok

DoTERRA Peace illóolaj- keverék: társ a lelki béke meglelésében

2018. július 27. 07:17 - Mydoterra illoolaj

A lelki béke és nyugalom megtalálása mindenki számára fontos, még akkor is, ha nem gondolunk erre tudatosan. Mindannyian keressük a világban betöltött szerepünket, jelentőségünket, igyekszünk megtalálni önmagunkat, és a boldogságunkat. Mindannyian vágyunk a boldogságra, és el akarjuk kerülni a szenvedést.

9841399889950.jpg

 A DoTERRA Peace nyugtató illóolaj keveréke ebben hivatott segítséget nyújtani. Képes ellensúlyozni a szorongó érzést és a félelmet, enyhíteni a túlterheltség érzését és a békétlenséget. Alkotó olajainak a vetivertnek, a levendulának, az ylang-ylangnak, a tömjénnek, és a majoránnának, valamint a labdanumnak hála segít a lelki béke érzésének visszanyerésében.

A megnyugvás és megelégedettség érzését kelti, segíti a pozitív gondolatok áramlásában. Kellemes, friss, édes és gazdag, virágos illatával felszabadultság érzetet kölcsönös használójának.

Alkalmazható diffúzorral esténként a nyugtató, pihentető alvásért, valamint kézben összedörzsölve, sőt, gyermekek esetében talpra kenve a nyugtalan éjszakákon!

                                                                                 

Bővebb információkért, vagy rendeléssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr10014144729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása