DoTERRA illoolajok

Az optimális testsúlyért: DoTERRA Sassy Trim Shake

2018. június 22. 15:02 - Mydoterra illoolaj

Nincs is fontosabb annál, mint hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elégedettek legyünk azzal, aki a tükörből visszanéz ránk. Természetesen a magabiztosságot és a jó közérzetet, valamint a lelki-egyensúlyt számtalan dolog befolyásolja, ám az egyik legfontosabb ezek közül, hogy elégedettek legyünk testsúlyunkkal. A DoTERRA Slim & Sassy Trim Shake terméke biztosítja egy egészséges étkezés alapvető tápanyagait és csupán 125 kalóriát tartalmaz adagonként, ráadásul könnyen kezelhető és nagyon finom is!

slim-and-sassy-trim-shake-product-image.jpg
Az örült és önsanyargató fogyókúrák gyakran járnak gyengeségérzéssel, fáradékonysággal, ráadásul nehezen betarthatóak, és az ember hangulatára is hatással vannak. A DoTERRA Slim & Sassy Trim Shake terméke azonban használható egy vagy több étkezés helyettesítésére is naponta. Fogyasztása segít megszabadulni a felhalmozódott zsírtól, kalória-megvonással és rendszeres testmozgással.
Hogy mi a Trim Shake titka? Tartalmaz egy szabadalmaztatott súlycsökkentő összetevőt, az Essentra® Trim-et, amely bizonyítottan segít a zsírraktározással összekapcsolt kortizol stressz hormon kezelésében, így koplalás és szenvedés nélkül segít megszabadulni az önbizalomromboló úszógumiktól.
Érje el álmai formáját a Trim Shake-el, mely jól oldódik vízben vagy akár tejben, alacsony kalória tartalmú, alacsony glikémiás indexű, magas rost tartalmú és kellemes ízű!

Bomba alakra fel a DoTERRA-val!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6514065103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása