DoTERRA illoolajok

Éljen teljes életet a DoTERRA Microplex VMz étrendkiegészítő komplex-el!

2018. június 18. 13:50 - Mydoterra illoolaj

Az étrendkiegészítők használata mindig is nagyon megosztó téma volt világszerte. Bebizonyosodott azonban, hogy a megfelelő tisztaságú, minőségi étrendkiegészítők alkalmazása hatalmas segítséget jelenthet a hiánybetegségek megelőzésében – bár az egészséges táplálkozást nem helyettesíti.

vmz.jpg

A DoTERRA Microplex VMz egy olyan teljesen természetes, teljes értékű étrendkiegészítő, mely biohasznosuló vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz, melyek sok esetben hiányosan vannak jelen a modern táplálkozásunkban.

A kiegyensúlyozott életvitelre és egészséges immunrendszerre igénye mindenkinek van, ám kevesen áldoznak időt és energiát arra, hogy utánajárjanak, mire is van igazán szüksége a szervezetüknek.

A DoTERRA Microplex VMz eszményi keveréke az A, C és E vitaminoknak, és egy B-vitamint tartalmazó energiabombának.  Természetesen emellett még tartalmaz ásványokat, kálciumot, magnézium és cinket, valamint 72 (!) szerves nyomelemet és ásványi anyagot!

Támogassa szervezete optimális működését, csont- és anyagcsere egészségért a DoTERRA Microplex VMz segítségével! Ha mindez még nem lenne elég, a Microplex VMz tartalmaz teljes értékű cayenne-t, tengeri moszatot, horsetail port valamint egy szabadalmaztatott enzimtovábbító rendszert is!

 Ráadásul ételallergiások és vegetáriánusok is használhatják, hiszen a Microplex VMZ nem tartalmaz búzát, vagy tejtermékeket és nincs benne állati eredetű termék vagy szintetikus összetevő sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6914055872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása