DoTERRA illoolajok

Hajápolás mesterfokon - SanoBella hajbalzsam  

2018. május 02. 15:57 - Mydoterra illoolaj

 

A hajkoronánk szépsége és egészsége nemtől és kortól függetlenül fontos mindenki számára. Az ápolt, fényes, dús haj azonban csak akkor érhető el, és az állapot csak akkor tartható fenn, ha foglalkozunk hajunkkal. 

 11adk51g4zl.jpg

Először is, a hajápolás alapvetéseivel érdemes tisztában lenni, úgy, mint rendszeres, 6-8 hetente végzett vágás, mely megelőzi a töredezést és elősegíti a növekedést! Fontos mozzanata a hajápolásnak a gyengéd hajmosás és a hajápoló kúrák rendszeres végrehajtása is, éppúgy, mint a megfelelő minőségű balzsam használatát.

A DoTERRA SanoBella hajbalzsam egy professzionális termék, mely kondicionáló összetevőket, illóolajokat, növényi kivonatokat és természetes fehérjéket is tartalmaz, melyeknek köszönhetően a haj egészségesebbnek, fényesebbnek, erősebbnek érződik. A DoTERRA SanoBella hajbalzsam lezárja a felhámot a behatoló víz okozta károk ellen, így csökkentve a fésülködés okozta nehézségeket és a szárítás idejét. A balzsamnak köszönhetően a haj fényessebbé és csillogóbba válik, a nanotechnológia által pedig kisimítja a hajat. A hajformázás is könnyebbé válik vele, ugyanis antisztatikus hatást biztosít, így összetartja a hajszálakat a hajformázás alatt.

 

 

Bővebb információkért, vagy rendeléssel kapcsolatban keressen bizalommal!

 Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1313885416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása