DoTERRA illoolajok

Koncentráció természetesen

2018. április 06. 08:56 - Mydoterra illoolaj

A mai, felgyorsult világban annyi inger minket, hogy agyunk néha egyszerűen képtelen feldogozni a mindennapi információmennyiséget. A DoTERRA InTune olajkeveréke azonban segít megbirkózni a hétköznapokkal, növeli és fenntartja a fókuszálást, természetesen, mellékhatások nélkül.

20180123164316_xl_intune.jpg

A DoTERRA InTune illóolaj egy csodálatos keveréke az esszenciális olajoknak, melyeket speciálisan úgy válogattak össze a szakemberek, hogy képes legyen kiterjeszteni és fenntartani a figyelmet. A koncentráció kortól és nemtől függetlenül nehézséget okozhat akár a hétköznapokban, akár stresszhelyzetekben. DoTerra InTune fókuszáló keveréke segítséget nyújthat az iskolai évek alatt is, megkönnyítheti a tanulást. A gondosan kiválasztott olajok együttműködve, egymás hatását erősítve segítik azokat, akik számára nehézséget jelent a figyelem fenntartása, vagy esetleg az elvégzendő feladatok melletti kitartás.

A titka a szantálfa, tömjén és lime különleges, együttes hatásában rejlik, mely a tiszta gondolkodás érzését hozza el azoknak, akik kipróbálják a DoTERRA InTune illóolaj keverék. A pacsuli, az ylang ylang és a római kamilla pedig megnyugtatja és ellazítja a túlfeszített idegeket.

A DoTERRA InTune illóolaj keverék kellemes illatával kikapcsol, összeevői révén pedig növeli és fenntartja a fókuszálást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1613813568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása