DoTERRA illoolajok

A csodálatos megújulás kulcsa: DoTERRA SPA hámlasztó bőrradír

2018. április 01. 12:19 - Mydoterra illoolaj

 

Bőrünk ápolása, annak természetes megújulásában való segédkezés kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen bőrünk olyan megterhelésnek van kitéve a mindennapokban, mint a szél, a napsütés, a smink.

20180209152900_xl_body_scrub.jpg

A DoTERRA SPA Exfoliating Body Scrub azonban gyengéd, mégis hatékony segítség bőrünk ápolásában. Ez a termék ugyanis egy természetes, kényeztető bőrradír, mely óvatosan hámlasztja és fényesíti a bőrt. Használata a benne található természetes cukornád cukornak köszönhetően egészséges és ragyogó bőrt eredményez. A vadnarancs, a grapefruit és a gyömbér olajok pedig táplálják, és élettel telivé teszik bőrünket. A luxus és az igazi kényeztetés bárki otthonába beköltözhet a SPA Exfoliating Body Scrubbal, ami ráadásul nem csak a halott bőr sejteket távolítja el a hámlasztás során, hanem folyadékpótlást is végez az igazán sima bőrért!

  

A titka pedig a válogatott, különleges összetevőkben rejlik, úgy mint:

  • Vadnarancs és grapefruit esszenciális olajok a bőr tisztaságáért.
  • Gyömbér olaj a varázslatosan sima bőrért.
  • Természetes nádcukor a hámlasztásért, és napraforgó olaj, mely lágyítja a bőrt.
  • A hidratálásról az édes mandula olaj gondoskodik, míg a kukui diónak hála nincs zsíros utóérzetet.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3713798098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása