DoTERRA illoolajok

Hozz felelősségteljes döntést, és válaszd a DoTERRA természetes dezodorát!

2018. február 21. 15:05 - Mydoterra illoolaj

 Az elmúlt néhány évben egyre többet hallani az oly sokat dicsért és reklámozott dezodorok az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásairól. Az izzadás gátlók nagy részében megtalálható alumíniumsók összehúzzák a pórusokat, így azok nem tudnak kiürülni, melyek így bőrirritációhoz vezethetnek. Egyes kutatások szerint az alumínium miután eltömíti a pórusokat, lerakódik és felhalmozódik a mell szöveteiben, és növeli a mellrák kialakulásának esélyét azáltal, hogy képes kötődni a szervezet ösztrogén receptoraihoz. Emellett van olyan izzadás gátló, ami tartalmaz triklozánt, ami egy szintetikus tartósítószer. A kozmetikai iparban elsősorban baktérium- és gombaölő hatása miatt használják, ám komoly allergiát okozhat, megtámadhatja a bőr természetes savköpenyét, sőt károsíthatja a májfunkciót is. Előállítása során pedig mérgező anyagok keletkezhetnek. Rendszeres használata elősegíti a baktériumok antibiotikumokkal szemben való ellenállásának kialakulását. De ha már itt tartunk, érdemes szót ejtenünk a PEG/PEG-származékokról/PPG, azaz az emulgeálószerekről, melyek a bőrt áteresztővé teszik, így lehetővé válik, hogy különböző káros anyagok a testbe jussanak.

2x3-566x819-37420001-deodorant-us-english-web-copy.jpg

Ezeket szem előtt tartva, fontos, hogy olyan dezodort válasszunk magunknak, mely amellett, hogy segít megőrizni a frissesség érzését, nem okoz rövid, vagy esetleg hosszú távon komoly károkat a szereztünkben. A DoTERRA dezodora teljesen természetes alapanyagokból készült formula, átitatva ciprus, teafa, cédrusfa, és bergamott illóolajokkal. Ez a testszag kialakulását gátló termék friss, tiszta illatot hagy maga után, férfiak és nők számára egyaránt tökéletes megoldást jelent a hétköznapokban! Összetevői tisztító hatást biztosítanak, és elősegítik a kellemetlen hónaljszag csökkentését. A méhviasz és a kókuszolaj védő és bőr-tápláló tulajdonságairól ismert, az egyedülálló formula könnyen alkalmazható, könnyedén kenhető. A kókuszolaj tápláló tulajdonságokkal rendelkező zsírsavakat tartalmaz, melyek képesek a bőrt simán és egészségesen tartani. A Shea vaj hidratál és gyorsan beszívódik a bőrbe, hozzájárulva a DoTERRA dezodorának zsírmentes könnyű állagához. Alkohol, alumínium, parabén, mesterséges színező- és illatanyagmentes!

https://www.mydoterra.com/ShoppingCart/index.cfm

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1113687616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása