DoTERRA illoolajok

DoTERRA - Természetes út a testi-lelki egyensúlyhoz

2017. október 15. 11:31 - Mydoterra illoolaj

Szerencsére egyre több emberben tudatosul, hogy a boldogság és a harmónia megteremtéséhez testünkkel és lelkünkkel is törődnünk kell. Sok esetben egészségügy problémák, vagy éppen magánéleti nehézségeink gátolnak meg bennünket abban, hogy megteremtsük ezt az állapotot. Természetesen mindenki megoldást keres a problémáira, ám egyre többen csalódnak a gyógyszerekben hatástalanságuk, vagy éppen mellékhatásaik miatt. Éppen ezért a DoTERRA igyekszik illóolajainak segítségével egy olyan utat mutatni, mely természetes módon vezet el mindenkit a testi- lelki egyensúly megtalálásához. Legyen szó méregtelenítésről, gyulladásról, migrénről, cukorbetegségről vagy éppen kedélyállapot ingadozásról, a DoTERRA illóolajai gyors és hatékony segítséget nyújtanak, mellékhatások nélkül!

kep1.png

De mi is az - az illóolaj? Ha a nagyon szigorú definícióra vagyunk kíváncsiak, akkor illóolajok tömény, lipofil és általában vízzel nem keveredő folyadékok, amelyek illékony vegyületeket tartalmaznak, és növényekből vonják ki őket. Hidegen sajtolással állítják elő őket, ami viszont sokkal fontosabb ennél, hogy számtalan felhasználási módjuk ismert. A parfümériáktól, az aromaterápiákon át egészen a gyógyszeriparig, sőt bizonyos esetekben még a gasztronómiában is fellelhetőek.

Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Az illóolajok természetes védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben és nagy szerepet nyújtanak a beporzásban. Az illóolajokat évszázadok óta használja az emberiség az érzelmi és fizikai jólét érdekében is. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használhatók a különböző módokon.

Először is használhatóak aromatikusan, tehát párologtathatjuk az illóolajokat, mellyel akár a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet. Aztán alkalmazhatjuk őket helyileg, hiszen az illóolajok könnyen beszívódnak a bőrbe és hatásukat gyorsan kifejtik. Végül, de nem utolsó sorban, az illóolajokat használhatjuk belsőleg is. Sokak számára ez meglepő, ám jónéhány illóolajnak gazdag kulináris történelme van és használható táplálék kiegészítőként a célzott testi-lelki harmónia, jó közérzet megteremtésére is.

A DoTERRA illóolajai gázkromatográfiai, tömegspektroszkópos, ftir spektroszkópos, mikrobiológiai és érzékszervi vizsgálatokkal ellenőrzött termékek, melyek külsőleg és belsőleg is alkalmazhatóak. A DoTERRA illóolajai azonnal érzékeltetik jótékony hatásaikat és nincsenek mellékhatásaik!

Az illóolajok emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai határtalanok, éppen ezért fontos, hogy az illóolajokat tudatosan válasszuk ki hatékonyságukért és tisztaságukért. A DoTERRA illóolajai a legkülönbözőbb panaszokra éppúgy képesek megoldást nyújtani, ahogyan egészségmegőrző tulajdonságaik miatt is kivételesek.  Önmagukban és keverékként is alkalmazhatóak többek között migrénes panaszok, cukorbetegség, felső légúti megbetegedések esetében, de remek gyulladáscsökkentők, kedélyállapot javítók, fertőtlenítők, bőrfeszesítők, immunerősítők, gombaölők, fájdalomcsillapítók is vannak közöttük, sőt, a DoTERRA kollekciójában rák megelőző, revitalizáló és a csontritkulás kialakulását megelőző illóolajok is megtalálhatóak.

Válogasson Ön is bátran a DoTERRA illóolaj kínálatából, vagy forduljon hozzánk bizalommal szakértő tancsért, hogy Ön is megtalálhassa problémáira a hatásos, természetes megoldást!

Keressen bizalommal:

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr912982466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása