DoTERRA illoolajok

DoTERRA borsmenta illóolaj

2017. október 15. 14:46 - Mydoterra illoolaj

A borsmenta egy nagyon jellegzetes illatú és ízű fűszer- és gyógynövény, amit hívnak angol mentának, és mithen mentának is. Használata nagyon egészséges, mert emésztési zavaroknál, felfúvódásnál, epegyulladásnál, menstruációs zavaroknál is bizonyított pozitív hatása! Igen régen,  1696-ban, Angliában bukkantak rá az első példányára egy mentamezőn, manapság pedig már világszerte sok országban termesztik, és vadon is megél, hiszen a téli fagyot is jól tűri! Felhasználása igen széleskörű, illóolaját inhalációs célokra is használják orrnyálkahártya-gyulladásnál, légcsőhurutnál, reumatikus betegségek esetében is.

nevtelen2.png

A DoTERRA borsmenta illóolaja könnyíti a légzést, energizál és felfrissít illetve remekül alkalmazható fájdalomcsillapításra is, sőt izom-és menstruációs göcsoldóként is számíthatunk rá. Emésztést elősegítő tulajdonsága miatt epeproblémák esetén is nagyon hasznos, de lázcsillapítóként és gyulladáscsökkentőként is éppúgy megállja a helyét, mint hányingercsillapítóként!

Válogasson Ön is bátran a DoTERRA illóolaj kínálatából, vagy forduljon hozzánk bizalommal szakértő tancsért, hogy Ön is megtalálhassa problémáira a hatásos, természetes megoldást!

Keressen bizalommal:

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8712984458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása