DoTERRA illoolajok

DoTERRA Spikenard illóolaj: megoldás a női gondokra

2019. május 26. 08:58 - Mydoterra illoolaj

A Spikenard illóolaj egy kis csoda, hiszen számos szervi, leginkább emésztő szervrendszeri és női szerveket érintő, kognitív, neurológiai és pszichológiai hatással rendelkezik, és jelentős előnyöket tartogat minden ilyen irányban befolyást gyakorló betegség esetén. Hogy miért? A válasz egyszerű: a nárdus kifejezett méh olaj, így a női szervekre fizikai szinten erőteljes hatással van és fokozza a reprodukciós képességét azoknak.

doterra-spikenard-oil.jpg

Hogy ez mit is jelent pontosan? Segíti a hormonegyensúlyt a progeszteron irányába billenteni, ami kiemelkedő jelentőséggel bír, ugyanis a nők nagy része ösztrogén dominanciával küzd; s ha mindez még nem lenne elég, oldja a menstruációs görcsöket, sőt megelőzhetőek vele a PMS tünetei is. Elképesztő, igaz? Képes természetesen csökkenteni a méhben és petefészekben jelen lévő gyulladásos folyamatokat és segíti a harmonikus ciklus kialakításában és megtartásában.

Egy igazi kis csoda a DoTERRA Spikenard illóolaja a nőknek, ugyanis alkalmas a meditációban való hatékony előre haladás segítésére is, valamint csendesíti az elmét és  emlékeket, traumákat tud felszínre emelni, hogy azokat képesek legyünk feldolgozni és magunk mögött hagyni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5514862230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása