DoTERRA illoolajok

Megoldás problémás bőrre, kortól függetlenül? Megérkezett!

2019. április 29. 12:21 - Mydoterra illoolaj

DoTERRA CLEAR SKIN bőrápoló habzó arclemosója képes alaposan megtisztítani a bőrt a szennyeződésektől anélkül, hogy gátolná a természetes nedvesség pótlását. A DoTERRA Clear Skin a habzó arclemosót tudományos katatásokra alapozva hozták létre, hogy harmonikus egyensúlyt hozzon létre a szépen megtisztított bőrben. Ez gyengéd tisztító, gyógyfürdő-szerű kezelést ad könnyű habzásával és friss illatával. A rendkívül hatékony kombinációja a Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű olajoknak és egyéb kulcsfontosságú összetevőknek, tökéletes megoldást jelent a problémás bőrre, kortól, nemtől függetlenül.

 clear_2.jpg

Tökéletes társa a CLEAR SKIN BŐRÁPOLÓ  ESSZENCIÁLIS OLAJ KÜLSŐ KEVERÉK, mely egy egyedülálló olajkeverék, ami rózsafát, teafát, eukaliptusz globulust, gerániumot, citromfűt, valamint fekete köménymag olajat is tartalmaz. Különlegessége, hogy kedvezőtlen környezetet hoz létre a csúnya és tartós bőrirritációt okozó baktériumok és mikróbák számára. Emellett ellenőrzi a hiperaktív faggyúmirigyek működését, nyugtatja az irritált bőrt és segíti a sejtek regenerálódását is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1414793398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása