DoTERRA illoolajok

DoTERRA Forgive: a megbocsátás illóolaj - keveréke

2018. július 17. 08:14 - Mydoterra illoolaj

A megbocsátás mindannyiunk életének elengedhetetlen eleme, komoly szerepet játszik lelki fejlődésünkben. Abban megegyezhetünk, hogy ez bizony sokszor nem könnyű, ráadásul életünk során nem csak egyszer kell átesünk ezen, hanem újra és újra, ismétlődően olyan helyzetekben találhatjuk magunkat ahol harag vagy éppen düh érzetét éljük meg. Ezeket a rossz érzéseket nem könnyű kezelni, ráadásul teljesen tönkretehetik hétköznapjainkat. A DoTERRA Forgive illóolaj - keveréke segít túljutni a megbántottság érzésén, és megbocsátani.

22dfb2c293f2192951b97a4530d7e4ca--doterra-products-negative-emotions.jpg

Válogatott összetevőinek hála ellensúlyozza a negatív érzelmeket, tompítja a dühöt és a bűntudatot, a keserűséget és az elégedetlenséget. Segít továbblépni, képessé tesz a megbocsátás érzésének kialakulásában, sőt, felszabadító hatás van.

Illata jellemzően a fűére, a megújulásra, a tavasz frissességre emlékeztet, a keverék létrehozásakor felhasznált lucfenyő, bergamott, borókabogyó, mirha, arbovite, nootka fa, kakukkfű és citronella olajnak köszönhetően.

Alkalmazza egész nap, szív környéken, vagy párologtatással!

 

 

Keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6014117693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása