DoTERRA illoolajok

DoTERRA DigestZen a gyomra egészségéért!

2018. június 13. 07:01 - Mydoterra illoolaj

A gyomorpanaszok képesek megkeseríteni az ember hétköznapjait. A gyomorégés, vagy éppen az emésztési zavarok megakadályoznak minket abban, hogy kiélvezhessük kedvenc ételeink ízét, hogy jól érezzük magunkat egy baráti vacsorán, de sokszor még az alvásban is akadályozhatnak! A DoTERRA DigestZen emésztést segítő illóolaj-keveréke azonban képes megoldást nyújtani a fent említett kellemetlen panaszokra!

 doterra-digestzen-essential-oil-digestive-blend.jpg

A DoTERRA DigestZen nem más, mint természetes, nyugtató segítség az emésztési problémák esetén, mely különleges összetevőinek hála képes segítséget nyújtani akár gyomorégés, akár emésztési zavarok esetén. Összetevői közül a borsmenta és a gyömbér segítenek helyreállítani az emésztőrendszer természetes egyensúlyát, mellettük pedig a tárkony, az édeskömény, a kömény, a koriander és az ánizsolaj alkotják a DoTERRA DigestZen tökéletes illóolaj- keverékét!

S hogy miért éppen ezeket az összetevőket tartalmazza a DoTERRA DigestZen? A gyömbér erősítő és üdítő hatású, nyugtatja az emésztőrendszert, csökkenti a hányingert. A borsmenta hányinger, hasmenés és gyomorrontás esetén tökéletes segítség, míg a tárkony hatékony megoldás lehet bélfertőzések, belsőszervi görcsök esetén. Ezek mellett az édeskömény támogatja az emésztőfunkciókat és a májat, valamint kiegyensúlyozza a hormonháztartást, a kömény pedig parazitaellenes, görcsoldó hatása miatt kerülhetett ebbe az illóolaj-keverékbe, míg a koriander gyulladáscsökkentő, az ánizs pedig nyugtató és emésztőrendszer erősítő tulajdonságai miatt hatékony segítség gyomorpanaszok esetén!

Alkalmazása több féle módon lehetséges: használható helyileg a bokára, a láb reflexpontjaira cseppentve vagy a gyomor környékére masszírozva, sőt szakember tanácsait követve belsőleg is, ám várandósság esetén csak 1 cseppet masszírozzunk a fül külső részére reggeli rosszullét esetén, valamint epilepsziások nem alkalmazhatják!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr814044754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása