DoTERRA illoolajok

Serenity levendulás nyugtató szappan

2018. május 12. 19:00 - Mydoterra illoolaj

A kiegyensúlyozott hétköznapokért

A DoTERRA Serenity természetes, illatos szappan nem csak hidratálja az igénybe vett bőrt, hanem segítségével meg is nyugtathatjuk testünk elsőszámú védekezőrendszerét, azaz bőrünket.

61ng9ojrryl_sy355.jpg

A DoTERRA Serenity szappan titka a levendulában rejlik, mely az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövény. Nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatása éppúgy közismert, mint ahogy remekül beválik akkor, is fejfájásunkat szeretnénk csillapítani, vagy éppen levertek, stresszek vagyunk! Oldja a feszültséget, ráadásul élénkít és serkent is. Amellett, hogy hidratálja a bőrt, a mitesszerek leszárításában és más bőrhibák gyógyulásában is jeleskedik, még az olyan súlyos esetekben is, mint az ekcéma.

A DoTERRA Serenity illóolaja, mely a szappan alapját képezi, a levendula mellett tartalmaz még természetes bőrápoló napraforgóolajat, sáfrányos szeklice olajat, pálmaolajat, jojobaolajat, sheavajat és kókuszolajat, valamint majoránnát, római kamillát, ilang-ilangot, szantált, vaníliát és rozmaringot is.

Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy nincsenek benne mesterséges illat- és színezőanyagok, sőt, bőr irritálható összetevőket sem tartalmaz!

Élvezze Ön is a Serenity szappan, megnyugtató élményét, mely valódi kényeztest jelent egy hosszú nap végén!

 

Bővebb információkért, vagy rendeléssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7913914020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása