DoTERRA illoolajok

DoTEERA Veráge termékek a csodálatosan ragyogó bőrért

2018. február 27. 09:14 - Mydoterra illoolaj

A bőrünk állapotát számtalan dolog befolyásolhatja. Az életkor mellett a táplálkozás, életmód, valamint használt kozmetikumok is befolyásolják éppúgy, mint a stressz, a kevés alvás, az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a túl sok napfény. Mivel a bőr szerveztünk elsőszámú védőrendszere, éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk rá. Nyilván nem mindig megoldható, hogy minden negatív befolyásol tényezőt kiiktassunk - hiszen a stressz, vagy éppen a kevés alvás sajnos sokszor nem választható - ám törekednünk kell rá, hogy minél egészségesebben éljünk, és ez meg fog látszani a bőrünkön is. Emellett azonban megtámogathatjuk olyan természetes összetevőkkel szervezetünket, melyek segítenek bőrünk épségének megóvásában, vagy éppen regenerációjában!

verage-skin-care-collection.jpg

A DoTEERA Veráge termékeivel egészséges és ragyogó lehet bőrünk, hiszen a bennük található természetes alapanyagok táplálják a bőrt, elősegítik a bőr látható öregedésének csökkentését, ugyanakkor elősegítik a bőr rugalmasságát. A Veráge növényi alapanyagokból álló fejlett technológiai folyamata elősegíti a bőr optimális lipid egyensúlyát — ugyanez az egészséges egyensúly található meg az egészséges, fiatalos megjelenésű bőrben. Minden termék a Föld igazi ajándéka: tápláló növényi kivonatokból, tiszta és hatékony illóolajokból és kiválasztott természetes alapanyagokból áll. A Veráge Skin Care kollekció a hasznos, természetes bőrápoló tulajdonságai miatt mindenkit levesz a lábáról!

 

Bővebb információ a DoTERRA Veráge termékcsaládjáról: https://www.mydoterra.com/ShoppingCart/index.cfm

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2113701838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása