DoTERRA illoolajok

DoTERRA Deep Blue: sportos életmód fájdalom nélkül

2018. február 16. 13:44 - Mydoterra illoolaj

Sokan csak legyintenek, amikor a sport szóba kerül, pedig az aktív életmódnak hála akár hat évvel is hosszabb lehet a várható élettartamuk azoknak, akik rendszeresen mozognak. Sokan viszont félnek az esetleges sérülések lehetőségeitől. A húzódások és rándulások, sőt, maga a sport okozta izomláz is produkálhat nagyon kellemetlen tüneteket, ám a DoTERRA Deep Blue termékei tökéletes társai lehetnek bárkinek, aki az egészséges, aktív életet választja!

deepblue500.jpg

A DoTERRA Deep Blue szabadalmaztatott keverékét a nyugtató kombinációjú CPTG tanúsított, tiszta, terápiás minőségű kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, gilisztaölő varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár és osmanthus illóolaj- keveréke képezi. Kapható krém, golyós és étrend-kiegészítő formában (az étrend-kiegészítő gilisztaölő varádics nélkül), a Deep Blue nyugtató és célzott hatást biztosít.

 

A DoTERRA Deep Blue segítségével szín tiszta élvezet lesz a mozgással töltött idő!

 

Bővebb információk és vásárlás a linken:

https://www.mydoterra.com/ShoppingCart/index.cfm

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6113674410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása