DoTERRA illoolajok

DoTERRA AromaTouch illóolaj-keverék masszázshoz

2018. január 05. 12:59 - Mydoterra illoolaj

Itt az év vége, mindenki ki van merülve, érzelmileg és fizikailag is. A DoTERRA AromaTouch illóolaj-keverék kitűnő választás egy lazító masszázshoz, amivel újra lendületet gyűjthetünk a következő év kihívásaihoz!

index.jpg

Ez az illóolaj-keverék ugyanis amellett, hogy képes ellazítani az izmokat, csillapítja a gyulladások miatti fájdalmat is. Emellett javítja a keringést, de segít a légző-, szív- és érrendszeri problémák kezelésében, sőt az izmokkal és a csontokkal kapcsolatos fájdalmak enyhítésében is sikeresen alkalmazható!

A DoTERRA AromaTouch illóolaj-keverék a következő illóolajak tartalmazza: bazsalikomot a gyulladáscsökkentő és görcsoldó tulajdonságai miatt. Ciprust az antiszeptikus és frissítő hatása miatt, mely enyhítheti az izomgörcsöket és javítja a keringést is. Grapefruitot nyugtató és stressz oldó hatása miatt. Majorannát, mert hasznos izomgörcsök és zúzódások, valamint migrén és fájó izmok esetén. Levendulát is tartalmaz, hiszen ez a leggyakrabban használt illóolaj, amely képest egyensúlyt teremteni testben és lélekben! A borsmenta pedig gyulladáscsökkentő, nyugtató és hűsítő hatása miatt, valamint lázcsillapító, hányingercsökkentő hatása miatt kapott helyet ebben az illóolaj-keverékben!

 

A DoTERRA illóolajok szakértőjeként minden kedves érdeklődő számára hasznos tanácsokkal szolgálhatok az illóolajok legoptimálisabb felhasználásával kapcsolatban.

Keressen bizalommal!

Molnár Ferenc

+36 30 991 5586

Webshop

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydoterrailloolaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8713551879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása